Sónar torna al futur amb SónarCCCB

6/09/2021

Aquest mes d'octubre, Sónar presenta SónarCCCB, dos dies de shows en directe, sets de DJs, xerrades, workshops, continguts de vídeo exclusius i demos, que tindran lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona - CCCB, la seu original del festival.
 
SónarCCCB serà la tornada de les actuacions en directe i als DJ sets amb públic presencial, així com una celebració de la cultura de club, la innovació tecnològica i la creativitat en totes les seves formes mitjançant shows en viu i continguts digitals d'artistes de l'avantguarda de la música electrònica, xerrades d'artistes, científics i investigadors i 12 hores de DJ sets amb el millor de l'escena local de la mà de la ràdio dublab.es.
 
Tornant als orígens de Sónar en més d'un sentit, SónarCCCB presentarà una àmplia programació musical amb actuacions en directe de destacats artistes del pop experimental com Koreless, Leon Vynehall, Tirzah, Object Blue i DJ Nigga Fox, així com directes i estrenes dels més excitants talents locals i nacionals com Rakky Ripper, Palica, Iro Aka i Cora Novoa, presentant Cora Novoa and the Artifacts, el seu nou projecte de col·laboració amb els alumnes del Taller de Músics.
A més, l'emissora de ràdio per Internet de Barcelona dublab.es presentarà 12 dj sets i 2 shows en directe, mostrant el millor del talent emergent de la ciutat.
Tots els detalls del programa musical de SónarCCCB es poden trobar aquí.
 
En paral·lel al programa musical, Sónar+D tornarà a reunir a les comunitats creatives, tecnològiques i científiques amb un complet programa de xerrades, taules rodones, workshops i l'espai expositiu SonarHub.
El congrés d'enguany explorarà temes que van des de la creació de mons (worldbuilding), fins a la programació creativa i la IA, passant pel criptoart, la neurociència i els pros i contres de la nova economia digital.
Entre els ponents i participants que abordaran aquests conceptes clau per a entendre el nostre moment -present i futur- es troben programadors i investigadors com Casey Reas, Tega Brain o Caroline Sinders, artistes digitals com Filip Custic, Anna Carreras o Joana Moll i destacats comissaris i científics com Lalin Akalan, Beatrix de Gelder, Mel Slater i molts més.
 
Tots els detalls del programa de Sónar+D a SónarCCCB es poden trobar aquí.
 
Les entrades per al programa presencial ja estan a la venda aquí, amb un ampli programa digital que serà transmès en directe per betevé durant el festival i també aquí.