SónarCCCB 2021 presenta més de 60 activitats, incloent 40 shows i DJ sets i un ampli programa de Sónar+D

15/09/2021

Programa musical

Els dies 29 i 30 d'octubre, aquest format especial de Sónar presentarà els nous treballs dels artistes locals i internacionals més innovadors de la música contemporània com Koreless, Tirzah, Leon Vynehall, Space Afrika, Parrenin / Weinrich / Rollet, Object Blue A/V Live, BFlecha, Il Quadro di Troisi, Die Wilde Jagd, Rakky Ripper, DJ Nigga Fox, Cora Nova & The Artifacts, Marina Herlop, Bikoko, Sau Poler, Iro Aka, Materia, Palica o Verde Prato, entre molts altres. Tots els concerts es realitzaran al Hall i al Teatre del CCCB.

La plataforma de ràdio Dublab.es Barcelona comissaria l'escenari del Pati de les Dones del CCCB, on presenta una dotzena d'artistes representatius de l'ecosistema musical barceloní com Zenjiskan i H Waas o els DJ Gerard Sun, Dania, Gonzo, la Niña Jacarandá, Misbah , D.N.S, DJ Watusawa, Creole Princess, Lowprofile, Neska, Baba Sy i Wave 131.

El programa inclou també vídeo càpsules creades per a l'ocasió per artistes com Yeule -des de Londres, i en col·laboració amb Somerset House Studios-; el show de JASSS b2b Cem featuring Harriet Davey AV set, des de Factory Berlin; o la xerrada titulada "How to have fun", amb el dissenyador multidisciplinari i artista 3D Vincent Schwenk, presentat per Patreon, entre d'altres.

Aquests són els llistats dels concerts i DJ sets programats cada dia:
DIVENDRES 29 OCTUBRE
Tirzah, Leon Vynehall Live, Space Afrika, Object Blue A/V Live, Rakky Ripper, Cora Novoa & The Artifacts, Bikôkô, Palica, Alicia Carrera, Verde Prato, Zenjiskan Live, Gerard Sun, Dania, Gonzo, La Niña Jacarandá, Misbah, D. N. S
+ Vídeo càpsules de Yeule i molts altres.

DISSABTE 30 OCTUBRE
Koreless, Parrenin/Weinrich/Rollet, BFlecha, Il Quadro di Troisi, Die Wilde Jagd, Dj Nigga Fox Live, Marina Herlop, Sau Poler Live, Iro Aka, Materia, H Waas Live, Dj Watusawa, Pau Roca, Lowprofile, Neska, Baba Sy, Wave 131
+ Vídeo càpsules de JASSS b2b Cem featuring Harriet Davey AV set i molts altres.
 

Talks i presentacions de Sónar+D

L'espai de conferències de Sónar+D connecta els mons de l'art, la ciència i la tecnologia en un programa organitzat en cinc blocs temàtics centrats en sostenibilitat, codificació creativa i intel·ligència artificial, nous imaginaris digitals, ciutats futures i, finalment, noves economies digitals més enllà de les criptoplataformes.

SónarCCCB acollirà també durant els dos dies nombrosos projectes sorgits de la col·laboració entre líders locals en els camps de la creativitat, la formació i la investigació. Alguns exemples són el projecte de recerca científica "Carbolytics", desenvolupat per l'artista i investigadora Joana Moll amb el Barcelona Supercomputing Center (BSC) i Aksioma, que visualitza l'impacte energètic de les cookies d'internet; el nou projecte audiovisual de Cora Novoa, fruit de la seva residència artística al Taller de Músics; la presentació del projecte col·laboratiu europeu SYNX, organitzat en associació amb MindSpaces, un projecte de S+T+ARTS Lighthouse sota la direcció artística d'Eina Idea; els workshops “How to Patreon with Hainbach”, “Find your groove with Beatport LINK” i el de l'artista new media Mònica Rikic, presentat per BAU Centre Universitari de Disseny.
 

Coproduccions europees

L'esperit de co-creació d'aquest SónarCCCB té una especial dimensió europea, amb la participació del comissariat artístic en aquesta edició de festivals com Today 's Art (l'Haia), Insomnia (Tromsø), ℅ Pop (Colònia) i Elevate (Graz) en el marc de la plataforma We Are Europe del programa Creative Europe, o les col·laboracions habituals de Sónar amb agents de primer ordre com Factory Berlin i Somerset House, de Londres.
 

Col·laboració amb In-Edit

SónarCCCB tindrà una jornada especial de tancament el diumenge 31 d'octubre en forma de marató de documentals musicals organitzada en col·laboració amb el festival In-Edit. Es podran veure, entre d'altres, l'estrena de "Laurent Garnier: Off the Record", el documental sobre la carrera de l'icònic artista francès, i una sessió especial fi de festa de clips inèdits d'alguns dels shows més memorables de la història de Sónar. La col·laboració amb In-Edit s'estén amb una conversa exclusiva entre Laurent Garnier i JA Bayona, que tindrà lloc el dissabte 30 d'octubre al programa de xerrades de SónarCCCB.


Totes les conferències i debats, així com la majoria dels concerts i DJ sets formaran part del programa online de SónarCCCB. Es podran veure en streaming gratuït a través de live.sonar.es i seran gravats per betevé per a la seva emissió posterior i vídeo on demand.

SónarCCCB és una iniciativa de Sónar i CCCB. En el desenvolupament dels continguts han participat destacats partners locals i internacionals com betevé, dublab, IDEAL, In-Edit, Eina Idea, MindSpaces S+T+ARTS, Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), Factory Berlin, Somerset House, Taller de Músics, Hangar, Soko Tech, EUMES, Istituto Europeu Design (IED), BAU Centre Universitari de Disseny i Barcelona Supercomputing Center (BSC).

SónarCCCB compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, ​​del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), de l’Ajuntament de l'Hospitalet i We Are Europe. SónarCCCB 2021 compta amb el patrocini principal d'Estrella Damm i amb el patrocini de Thunder Bitch, Patreon i Born Rosé.

Compra els teus tickets aquí.