Què és SónarCCCB 2021?

El divendres 29 i el dissabte 30 d'octubre, Sónar es retroba amb el seu públic, presencialment al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i en streaming a través de live.sonar.es i les nostres xarxes socials.

SónarCCCB 2021 seran 2 dies de música, debat, experimentació i inspiració, amb més de 60 activitats repartides en 5 espais, amb 40 concerts i DJ sets i un ampli programa de conferències, debats, presentacions, workshops i un espai expositiu amb projectes locals i internacionals.

SónarCCCB 2021 connecta els mons de l'art, la ciència i la tecnologia, en un programa destinat a estrènyer vincles entre les comunitats artístiques i les institucions científiques, educatives i de recerca de referència del país.

SónarCCCB 2021 és una iniciativa de Sónar i CCCB amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC),  el Institut Ramon Llull, Ajuntament de l’Hospitalet, We Are Europe i S+T+ARTS.

En el desenvolupament dels continguts han participat destacats partners locals i internacionals com betevé,  dublab BCN, IDEAL, In-Edit, Eina Idea, MindSpaces y S+T+ARTS, Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), Factory Berlin, Somerset House Studios, Taller de Músics, Beatport, Hangar, Soko Tech, EUMES, Istituto Europeo di Design (IED), BAU Centro Universitario de Diseño i Barcelona Supercomputing Center (BSC).

L'esperit de co-creació d'aquest SónarCCCB te una especial dimensió europea, amb la participació del comissariat artístic en aquesta edició de festivals com Insomnia (Tromsø), ℅ Pop (Colònia) i Elevate (Graz) en el marc de la plataforma We Are Europe del programa Creative Europe.